Cink - potpora imunološkom sustavu

Cink je jedan od najvažnijih minerala koji omogućava pravilno funkcioniranje nekoliko stotina enzima. Posjeduje snažan antibakterijski i antivirusni učinak.

L-karnitin - sprječava nakupljanje masti

L-karnitin pomaže tijelu u razgradnji masnih kiselina. Za vrijeme fizičke aktivnosti poboljšava izdržljivost srčanog mišića te obnavlja i štiti mišiće.

Magnezij - za vitalne funkcije u tijelu

Magnezij je jedan od zastupljenijih minerala u ljudskom tijelu. Važan je za kontrakciju i opuštanje mišića, za komunikaciju između živčanih stanica i rad srca.

Vitamin B5 - za živčani sustav

Pantotenska kiselina je neophodna za sintezu neurotransmitera acetilkolina. Jača memoriju i koncentraciju.

Vitamin B9 - važna uloga u trudnoći

Vitamin B9 je naziv za spojeve topljive u vodi, a važni su za proizvodnju energije, metabolizam aminokiselina i nukleinskih kiselina.

Vitamin B2 - za stvaranje energije

Vitamin B2, riboflavin, dio je kompleksa vitamina B i od velike važnosti za snažan živčani sustav i metabolizam energije.

Vitamin K2 - za zdrave kosti i krvne žile

Vitamin K2 prirodni je oblik vitamina K. Poboljšava zdravlje kostiju te sprječava kalcifikaciju stijenki krvnih žila.

Vitamin C - zaštita obrambenog sustava

Askorbinska kiselina poznatija je kao vitamin C. Uključena je u zaštitu obrambenog sustava tijela od patogena i na taj način jača imunološki sustav.

This page uses cookies to provide a better user experience. To continue using the website, click "Agree". Cookie settings can be configured in your browser and for more information click here. Agree